Subscribe Now
Trending News

Blog Post

EERSTE TRAILER VOOR JOKER: FOLIE A DEUX
JOKER: FOLIE A DEUX (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

EERSTE TRAILER VOOR JOKER: FOLIE A DEUX 

De eerste trailer voor Joker: Folie à Deux, het muzikale vervolg op Joker met Oscarwinnaars Joaquin Phoenix en Lady Gaga, is onthuld.

In het vervolg keert Phoenix terug als Arthur Fleck, de aankomende stand-upcomedian die een schurk wordt, en Lady Gaga duikt op als Dr Harleen Quinzel, een psychiater die Fleck moet behandelen in Arkham Asylum, maar verliefd op hem wordt en zijn handlanger Harley Quinn wordt.

De titel is een verwijzing naar een psychiatrisch syndroom waarbij twee mensen een waantoestand delen. In tegenstelling tot Joker zal Joker: Folie à Deux een musical worden en zal naar verwachting volgens Variety 15 nummers bevatten. De meeste daarvan zijn covers van bestaande nummers, waaronder That’s Entertainment uit de musical The Band Wagon uit 1953, die ook beroemd werd gezongen door Judy Garland. De trailer bevat het nummer What the World Needs Now Is Love uit 1965.

Joker: Folie à Deux heeft ook Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Steve Coogan en Catherine Keener in de hoofdrollen en wordt geregisseerd door Joker-regisseur Todd Phillips.

Related posts