Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Back 2 Back #1 : They Shoot Horses, Don’t They? + Bandit
THEY SHOOT HORSES, DON'T THEY? (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Back 2 Back #1 : They Shoot Horses, Don’t They? + Bandit 

Welcome (back)! In de eerste aflevering van de Gremlins Back 2 Back podcast openen Sven De Ridder en Maarten Melon de deuren van hun eigen cinema. Op de double bill staan They Shoot Horses, Don’t They? (1969) en Bandit (2022), twee films die meteen garant staan voor hilariteit en tegenstrijdigheid. Sven zijn euforie voor Mel Gibson kent (nog steeds) geen grenzen, Maarten heeft het over een depressie en tijdens de pauze is er tijd voor een streepje muziek, Alan Alda en wat spinnen. Yowsah, yowsah, yowsah! Grab yourself some popcorn and enjoy the show!

Related posts