Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Win dvd’s en Blu-rays van Aquaman and the Lost Kingdom
AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM (c) The Movie Database (TMDB)
Wedstrijd

Win dvd’s en Blu-rays van Aquaman and the Lost Kingdom 

We zijn nog niet uitgefeest en blijven kwistig met prijzen gooien. Zo kwamen we na een duik richting het Atlantis van Warner Home Video terug met een dvd en een Blu-ray van Aquaman and the Lost Kingdom, maar daarnaast ook nog een dvd en Blu-ray met de double bill Aquaman + Aquaman of the Lost Kingdom. Viermaal superheldenplezier voor evenveel gelukkige winnaars.

Nadat het Black Manta in het deel 1 niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.​


Geen wedstrijdvraag deze keer, maar een opdracht om winstkansen te verzamelen:

  • Vul onderstaand formulier in voor de eerste kans.
  • Like ons op Facebook, Instagram of X (Twitter) om 1, 2 of 3 extra kansen te versieren.
  • Deel ons wedstrijdbericht op deze social media om nog extra winstkansen te bemachtigen.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voornaam + Naam

Opgelet:

  • slechts één deelname per persoon. Dubbele deelnames worden automatisch verwijderd.
  • de wedstrijd loopt tot en met zondag 26 mei.

Related posts