Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Win dvd’s en Blu-rays van Wonka
WONKA (c) The Movie Database (TMDB)
Wedstrijd

Win dvd’s en Blu-rays van Wonka 

Nee hoor, het is zeker geen pure imagination, we mogen dankzij Warner Home Video 2 Blu-rays en 1 dvd van Wonka uitdelen. Wil je thuis kunnen genieten van deze heerlijke familiemusical met posterboy Timothée Chalamet in de titelrol en ongestoord kunnen meekwelen met de catchy nummers? Meedoen is dan de boodschap!

Wonka is gebaseerd op het buitengewone personage dat centraal staat in Charlie and the Chocolate Factory, de parel in de kroon van Roald Dahl en één van de bestverkochte kinderboeken aller tijden, en vertelt het wonderbaarlijke verhaal over hoe ’s werelds grootste uitvinder, tovenaar en chocolademaker de geliefde Willy Wonka werd die we vandaag de dag kennen.


Om deel te nemen volstaat het om onderstaand formulier correct in te vullen:

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam + Naam

Tip: onze aankondiging van de wedstrijd delen en liken op social media verhoogt je kansen. 😉

Opgelet:

  • slechts één deelname per persoon. Dubbele deelnames worden automatisch verwijderd.
  • de wedstrijd loopt tot en met zondag 26 mei.

Related posts