Subscribe Now
Trending News

Blog Post

ANTHONY HOPKINS WEET VAN GEEN OPHOUDEN
ANTHONY HOPKINS in ONE LIFE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

ANTHONY HOPKINS WEET VAN GEEN OPHOUDEN 

Anthony Hopkins heeft getekend voor de hoofdrol in Bruno Penguin and the Staten Island Princess, de nieuwste film van regisseur Nick Cassavetes (The Notebook, Alpha Dog). De film, die wordt aangekondigd als de allereerste grote Hollywoodproductie die in Antarctica wordt opgenomen, onderhandelt ook met Shia LaBeouf en zal in november in productie gaan.

Het verhaal is gebaseerd op een artikel uit Vanity Fair dat het waargebeurde verhaal vertelt van de avontuurlijke Zwitserse fotograaf Bruno Zehnder die de laatste 20 jaar van zijn leven doorbracht op Antarctica met het fotograferen van keizerspinguïns. Hij was geobsedeerd door hun vriendelijkheid, de manier waarop ze leefden en hun diepe genegenheid voor elkaar. Bruno spendeerde zijn leven om met hen te leren communiceren en na verloop van tijd leerden de kolonies hem kennen en beantwoordden ze zijn genegenheid. Hij raakte zo geobsedeerd dat hij zijn naam wettelijk veranderde in Bruno Penguin en met zijn foto’s zowel creatief als financieel veel succes boekte.

Hopkins speelt Ben Windsor, een legendarische kunstagent. Dit is Dugdale’s derde film met Hopkins, na Zero Contact en de actiethriller Blackway.

Related posts