Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Back 2 Back #2 : Upgrade + The Mustang
UPGRADE (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Back 2 Back #2 : Upgrade + The Mustang 

In de tweede aflevering van de Gremlins Back 2 Back podcast bestaat de double bill van ons dynamic duo uit Upgrade (2018) en The Mustang (2019). Maarten houdt er niet van wanneer symboliek in zijn strot geramd wordt, Sven smult van reflecties in ogen en beide hosts waarderen immens het universum van een van beide films. Grootheden als Francis Ford Coppola en Roger Corman worden aangehaald tijdens de intermission, de toekomst van Matthias Schoenaerts komt aan bod én er is een pleidooi voor een soort comedy dat niet vaak meer voorkomt. Het wordt warmer buiten dus neem plaats in de frisse en gezellige cinemazaal van de Gremlins Back 2 Back podcast!

Related posts