Subscribe Now
Trending News

Blog Post

VAIANA 2 BREEKT NU AL RECORDS
MOANA (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

VAIANA 2 BREEKT NU AL RECORDS 

Het lijkt erop dat Disney een grote comeback gaat maken. De trailer van Vaiana 2, die woensdag is verschenen, is de meest bekeken animatiefilm ooit van de studio geworden, met 178 miljoen views in 24 uur en gaat eerdere recordhouders Inside Out 2 en Frozen 2 voorbij.

Er waren zeer positieve reacties op de originele film. Vaiana, Maui en Pua waren opvallende personages en velen beschouwden Vaiana als één van hun favoriete Disney-personages aller tijden is. Dit is ongelooflijk als je bedenkt dat dit project oorspronkelijk bedacht was als een Disney+-serie die de studio uiteindelijk naar het witte doek heeft gebracht.

Vaiana 2 is geregisseerd door David Derrick Jr., Jason Hand en Dana Ledoux Miller. De muziek in Vaiana 2 is van Abigail Barlow, Emily Bear, Opetaia Foaʻi en Mark Mancina. In het vervolg moet Moana, nadat ze een onverwachte oproep van haar voorouders heeft ontvangen, naar de verre zeeën van Oceanië voor een avontuur zoals ze nog nooit heeft beleefd. Dwyane Johnson speelt opnieuw de stem van halfgod Maui, terwijl Auli’i Cravalho terug is als de stem van de titelrol. Vaana 2 draait op 27 november in de bioscoop.

Related posts