Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NIEUWSTE FILM VAN JOHNNY DEPP KRIJGT PREMIERE IN VENETIE
JOHNNY DEPP in CHOCOLAT (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NIEUWSTE FILM VAN JOHNNY DEPP KRIJGT PREMIERE IN VENETIE 

Ook dit jaar schuwt het Filmfestival van Venetië de controverse niet. Vorig jaar werden er de nieuwste werken van Woody Allen, Roman Polanski en Luc Besson vertoond. Dit jaar is het de beurt aan Johnny Depp.

Variety meldt dat Depp’s Modi, zijn eerste regiewerk in 25 jaar, in september in première gaat op het Lido. Dit is een biopic over de Italiaanse kunstenaar Amedeo Modigliani. Al Pacino wordt in zijn rol vergezeld door Riccardo Scamarcio (John Wick Chapter 2) en Pierre Niney (Yves Saint Laurent).

De film is gebaseerd op een toneelstuk van Dennis McIntyre en vertelt het verhaal van de beroemde schilder tijdens zijn verblijf in Parijs 1916. De film concentreert zich op de 48 uur waarin hij voor de politie op de vlucht was door de straten en bars van het door de oorlog verscheurde Parijs.

Depps eerste film als regisseur was The Brave uit 1997 met Marlon Brando in de hoofdrol. De film kreeg negatieve kritieken in Cannes en uiteindelijk besloot Depp de film niet uit te brengen in de Verenigde Staten. Pacino was voor het laatst te zien in House of Gucci uit 2021.

Related posts