Subscribe Now
Trending News

Blog Post

TERRY GILLIAM WERKT AAN NIEUWE FILM MET JOHNNY DEPP EN JEFF BRIDGES                                               
TERRY GILLIAM (c) Greg 2600 - CC BY-SA 2.0
Nieuws

TERRY GILLIAM WERKT AAN NIEUWE FILM MET JOHNNY DEPP EN JEFF BRIDGES                                                

Terry Gilliam was te gast tijdens het Annecy International Animation Film Festival voor een masterclass en om er de Cristal-ereprijs in ontvangst te nemen. Het Franse animatiefestival loopt van 9 tot 14 juni en verwelkomt dit jaar bijna 16.000 animatieprofessionals, van wie velen op jacht zijn naar hun volgende opdracht.

Gilliam onthulde dat hij, afgezien van de ereprijs, vooral op het festival was om talent te zoeken voor zijn volgende film: de bijbelse komedie The Carnival at the End of Days die hij volgend jaar januari wil opnemen met Johnny Depp, Jeff Bridges, Adam Driver en Jason Momoa.

Depp, die eerder te zien was in Gilliam’s Fear and Loathing in Las Vegas en The Imaginarium of Doctor Parnassus zal Satan spelen die de mensheid probeert te redden tegenover een straffende God, die gespeeld wordt door Jeff Bridges. In Frankrijk bevestigde Gilliam opnieuw dat er aan de film wordt gewerkt.

Related posts