Subscribe Now
Trending News

Blog Post

WELLICHT GROEN LICHT VOOR SEQUEL VAN PRACTICAL MAGIC
PRACTICAL MAGIC (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

WELLICHT GROEN LICHT VOOR SEQUEL VAN PRACTICAL MAGIC 

Sandra Bullock en Nicole Kidman zijn in onderhandeling om terug te keren voor Practical Magic 2, een vervolg op de Warner Bros’ fantasyfilm uit 1998. Akiva Goldsman, die de originele film schreef samen met Robin Swicord en Adam Brooks, zou terugkeren om het scenario te schrijven. Details over het plot van het vervolg zijn nog niet bekend.

Practical Magic, geregisseerd door Griffin Dunne, is een bewerking van de roman van Alice Hoffman uit 1995. Het verhaal volgt twee zussen, Sally (Bullock) en Gillian Owens (Kidman), die uit een lange heksenfamilie komen. Ze worden op jonge leeftijd als wees opgevoed door hun excentrieke tantes, die hun magische afkomst omarmen. De familie Owens is echter vervloekt: elke man die verliefd wordt op een Owens-vrouw is gedoemd tot een vroegtijdige dood.

Stockard Channing, Dianne Wiest en Aidan Quinn speelden ook in de eerste Practical Magic, die wereldwijd meer dan 68 miljoen dollar opbracht.

Related posts