Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Win een Blu-ray van Wicked Little Letters
WICKED LITTLE LETTERS (c) KFD
Wedstrijd

Win een Blu-ray van Wicked Little Letters 

Een venijnige brief sturen verhoogt je kansen niet, maar als je onderstaand formulier invult, dan maak je wel kans op een Blu-ray van de gevatte komedie Wicked Little Letters met Jessie Buckley en Olivia Colman in glansrollen.

Wicked Little Letters (vanaf 21 juni verkrijgen op dvd en Blu-ray) neemt je mee naar de jaren 1920 waar de conservatieve inwoners van Littlehampton, een Engelse badplaats, opschrikken wanneer er plots aanstootgevende en obscene brieven in hun brievenbussen belanden. Ze verdenken de pittige en luidruchtige Ierse migrante Rose. De anonieme brieven veroorzaken nationale opschudding en er volgt een proces. Maar wanneer de vrouwen van de stad – onder leiding van politieagent Gladys – de misdaad zelf beginnen te onderzoeken, vermoeden ze dat Rose misschien toch niet de schuldige is.


Om deel te nemen volstaat het om onderstaand formulier correct in te vullen:

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam + Naam

Tip: onze aankondiging van de wedstrijd delen en liken op social media verhoogt je kansen. 😉


Opgelet:

  • slechts één deelname per persoon. Dubbele deelnames worden automatisch verwijderd.
  • de wedstrijd loopt tot en met zondag 21 juli.

Related posts