Subscribe Now
Trending News

Blog Post

KOMT ER EEN SEQUEL OP ST. ELMO’S FIRE?
ST. ELMO'S FIRE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

KOMT ER EEN SEQUEL OP ST. ELMO’S FIRE? 

Er komt mogelijks een vervolg op St. Elmo’s Fire, de kaskraker uit de jaren 80. Sony onderzoekt naar verluidt de mogelijkheid om een St. Elmo’s Fire 2 te maken, waarbij de originele cast van de iconische film uit 1985 wordt herenigd. Op dit moment is het niet bekend of er al een basis is gelegd voor een nieuwe film, of hoe die er zelfs maar uit zou zien.

Het is niet de eerste keer dat een vervolg van St. Elmo’s Fire wordt besproken. In 2019 werd al eens gemeld dat NBC bezig was met het ontwikkelen van een televisieserie die gebaseerd is op de film, maar daar is tot nu toe nog niets van gekomen.

St. Elmo’s Fire werd geregisseerd door wijlen Joel Schumacher. De film werd uitgebracht in 1985 en was, ondanks de negatieve kritieken, een kassucces. De film volgde een groep pas afgestudeerden in Washington, D.C., en hun aanpassing aan het leven na hun studie en hun intrede in de wereld van de volwassenen. De film wordt ook algemeen beschouwd als een van de meest prominente films van het “Brat Pack”-genre.

Related posts