Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Trailer van Vos en Haas redden het bos
VOS EN HAAS REDDEN HET BOS (c) JEF
Nieuws

Trailer van Vos en Haas redden het bos 

Op 23 oktober komt de komische familiefilm Vos en Haas redden het bos uit in de Belgische bioscopen. Dit is de allereerste bioscoopfilm over de bekende bosvrienden Vos en Haas. Al je favoriete personages spelen een rol in deze humoristische verfilming van de bekende boekenreeks van de Vlaamse schrijfster Sylvia Vanden Heede en de Nederlandse illustrator Thé Tjong-Khing. Naast Vos en Haas, Uil, Ever, Ping Wing en Rob is er ook Bever, die allerlei rare dingen doet gebeuren in het bos…

Vos en Haas redden het bos is geregisseerd door Mascha Halberstad. Zij maakte eerder al de succesvolle animatiefilm Knor. Vos en Haas redden het bos ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Filmfestival Berlijn en zat in de officiële selectie van het Annecy Festival.

Ter gelegenheid van de filmrelease bracht Lannoo het boek opnieuw uit, en met een nieuwe cover van Thé Tjong-Khing, gebaseerd op de filmposter.

Vos en Haas redden het bos
VOS EN HAAS REDDEN HET BOS (c) JEF

De Vlaamse stemmen in deze nieuwe familiefilm zullen herkenbaar in de oren klinken van trouwe fans van de populaire tv-reeks Vos en Haas op Ketnet Junior (ook geregisseerd door Mascha Halberstad, samen met Tom Van Gestel). Zo herneemt Bram Van Outryve de stem van Vos en Daphne Wellens die van Haas. Ze worden bijgestaan door Walter Baele die de stemmen inspreekt van Ever en Jak, en Katrien De Becker als Ping Wing. Amber Goethals is te horen als Meermin en Rob wordt door Finn Poncin ingesproken. Govert Deploige geeft zijn stem aan Bever. En het bekende duo Dominique Van Malder en Joris Hessels spreken de twee ondeugende Ratjes in.

Related posts