Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eerste trailer Belgische La nuit se traîne
LA NUIT SE TRAÎNE (c) Lumière
België boven

Eerste trailer Belgische La nuit se traîne 

Eerder deze week kon je nog lezen dat onze landgenoot Michiel Blanchart met zijn langspeelfilmdebuut La nuit se traîne de harten van het publiek in Biarritz veroverde en de publieksprijs mee naar huis mocht nemen. Dat doet de nieuwsgierigheid natuurlijk toenemen en daarom lanceert men nu de trailer van deze spannende thriller die zich afspeelt in het Brusselse nachtleven:


In de film schitteren Romain Duris, de revelatie Jonathan Feltre, de Belgische acteurs Jonas Bloquet en Thomas Mustin, en Franse actrice Natacha Krief. Lumière brengt de film op 4 september in gans België uit.

La nuit se traîn vertelt het verhaal van een avond die het leven van Mady, student overdag en ’s nachts slotenmaker, drastisch verandert wanneer hij de verkeerde deur opent en onbedoeld medeplichtig wordt in een grote criminele zaak. In het hart van een bruisende stad heeft Mady één nacht om zichzelf te redden en de sporen van Claire, degene die zijn vertrouwen heeft verraden, terug te vinden. De klok tikt genadeloos door.

Related posts