Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Win duotickets voor Longlegs
LONGLEGS (c) The Movie Database (TMDB)
Wedstrijd

Win duotickets voor Longlegs 

In de States trakteerde de Amerikaanse distributeur Neon onlangs een hoop filmfans geheel exclusief en onverwacht op een mystery screening van de film Longlegs in aanwezigheid van Oz Perkins én Nicolas Cage tijdens het Beyond Fest in LA. De eerste reacties online zijn laaiend enthousiast.

Tweets als ‘Cage plays the titular serial killer in a film that’s being praised as “the most disturbing film of the year”, “100 hundred minutes of unrelenting, intense, and overwhelming dread” en ‘Every frame a nightmare’ verschenen meteen na de visie op social media. Eerder werd de film ook al omschreven als ‘A contemporary Silence of the Lambs‘. Het is nu al duidelijk dat Longlegs meer is dan een gewone horrorfilm. Het is een niet te missen serial killer thriller die de hooggespannen verwachtingen inlost. Tickets voor de film zullen dus gegeerd goed worden en ben je bij ons aan het juiste adres, want we mogen van Belga Films 3 duotickets uitdelen.

In Longlegs maken we kennis met kersvers FBI-agente Lee Harker (Maika Monroe). Zij krijgt een onopgelost dossier toegewezen. Seriemoordenaar Longlegs (Nicolas Cage) zaait al jaren terreur, maar het onderzoek zit muurvast. Haar zoektocht leidt naar een reeks mysterieuze aanwijzingen, rechtstreeks aan haar gericht. Overtuigd dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan, gaat Lee tot het uiterste om hem te stoppen…


Om deel te nemen volstaat het om onderstaand formulier correct in te vullen:

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam + Naam

Tip: onze aankondiging van de wedstrijd delen en liken op social media verhoogt je kansen. 😉

Opgelet:

  • slechts één deelname per persoon. Dubbele deelnames worden automatisch verwijderd.
  • de wedstrijd loopt tot en met dinsdag 9 juli.

Related posts