Subscribe Now
Trending News

Blog Post

PATSERS in productie vanaf 22 juli 2024
ADIL & BILALL (c) The Searchers
België boven

PATSERS in productie vanaf 22 juli 2024 

Het langverwachte vervolg op de blockbuster Patser wordt begin 2025 in de zalen verwacht.

NEXT LEVEL SH*T! De opnames van de film Patsers gaan vanaf 22 juli van start in Antwerpen. Ook deze keer is de Antwerpse en Nederlandse onderwereld (maar ook het verre Dubai) het decor van de (drugs)problemen waarin patser Adamo (Matteo Simoni) en zijn vrienden verwikkeld raken. De filmcrew zal 9 weken draaien met onder meer acteurs Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar in de rollen van de vier patsers.

Vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Patser’ is Adamo nog sterker betrokken bij de cocaïnehandel die het Antwerpse stadsleven meer en meer teistert. Zijn jeugdvrienden zijn op het rechte pad en weigeren alle contact met hem. Jana, de nieuwe chef van de KALI drugseenheid zit hem op de hielen en een combinatie van overmoed en persoonlijke problemen lijken het einde te betekenen van Adamo’s succesformule. Wanneer iemand dicht bij hen overlijdt door een zoveelste aanslag komen de patsers terug samen, met maar één doel voor ogen: wraak.

Meteen na de eerste film was het duidelijk voor A Team Productions en Adil & Bilall dat er een vervolg moest komen. Na jaren research en een samenwerking met onderzoeksjournalist Joris van der Aa (die zich specialiseert in de Antwerpse drugscriminaliteit) regisseren Adil & Bilall naar een script van Ruben Vermeersch, Sven Huybrechts, Bram Renders en Adil zelf. Tijdens hun drukbezette Hollywood-carrière keert het Marokkaans-Belgische regisseursduo terug naar het thuisfront, waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten met de sequel Patsers.

Related posts