Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eerste trailer van Conclave
CONCLAVE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Eerste trailer van Conclave 

Edward Berger reist deze keer naar het Vaticaan af na zijn met een Academy Award-bekroonde All Quiet on the Western Front.

Het gaat om de religieuze thriller Conclave, gebaseerd op het boek van Robert Harris en bewerkt door de voor een Academy Award genomineerde scenarioschrijver Peter Straughan (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) .

De film volgt een van ’s werelds meest geheimzinnige en eeuwenoude gebeurtenissen: het selecteren van een nieuwe paus. Kardinaal Lawrence (Ralph Fiennes) krijgt de taak om dit geheime proces te leiden na de onverwachte dood van de paus. Zodra de machtigste leiders van de katholieke kerk uit de hele wereld bijeen zijn gekomen en opgesloten zitten in de zalen van het Vaticaan, bevindt Lawrence zich in het middelpunt van een samenzwering en ontdekt hij een geheim dat de fundamenten van de kerk kan doen wankelen.

Stanley Tucci speelt mee als de progressieve kardinaal Bellini. John Lithgow speelt de ambitieuze Canadese kardinaal Tremblay, een felle concurrent voor het pausdom. Isabella Rossellini speelt zuster Agnes, een non die aanvankelijk onzichtbaar lijkt terwijl ze het machtigste patriarchaat ter wereld dient.

Conclave zal op 8 november in de bioscoop te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.

Related posts