Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Patsers vervolledigt cast met onder meer Pommelien Thijs, Jennifer Heylen en Soundos El Ahmadi
Pommelien Thijs (c) Ines Vansteenkiste-Muylle
Nieuws

Patsers vervolledigt cast met onder meer Pommelien Thijs, Jennifer Heylen en Soundos El Ahmadi 

In het voorjaar van 2025 brengen A Team Productions en The Searchers Patsers in de Belgische zalen uit. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer acteurs Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar opnieuw te zien zijn in de rollen van de vier patsers. De Patsers-cast wordt nu vervolledigt met Pommelien Thijs (Knokke Off, #LikeMe), Jennifer Heylen (H4Z4RD, Zillion), comedian Soundos El Ahmadi, Ward Kerremans (Grond, Glad Ijs, Zillion), Louis Talpe (Onder Vuur), Joey Kwan (Rebel) en Joes Brauers (Hardcore Never Dies).

Populaire popster en actrice Pommelien Thijs verdiende haar strepen als Caro in de Ketnet-serie #LikeMe en bewees ook in de fictiereeks Knokke Off dat ze nog meer in haar mars heeft. Recent verkocht ze maar liefst negen optredens uit in de AB in Brussel en was ze dit jaar dé grote winnaar op de MIA’s, deze zomer zie je haar o.a. bezig op de Main Stage van Pukkelpop. In Patsers zal Pommelien de rol van Femke vertolken, de leider van een illegaal hackerscollectief. Ze kijkt ontzettend hard uit naar deze nieuwe uitdaging:

Films als Patser(s) zijn echt zeldzaam in België. Ik kijk vooral uit naar de zotte actiescènes die Adil en Bilall opnieuw gepland hebben voor de film. Maar ik kijk ook uit naar de geweldige cast en crew waarmee ik mag samenwerken. Ik heb er enorm veel zin in.

Jennifer Heylen
JENNIFER HEYLEN (c) Jenna Peiji

Jennifer Heylen is bekend voor haar rollen in series als Northern Lights, Klette, Een goed jaar en Jackson & Malone. In 2020 deed ze mee als kandidaat aan De Slimste Mens ter Wereld, waar ze sindsdien ook weleens te zien is als jurylid. In Patsers speelt ze de rol van Jana, de nieuwe chef van de KALI drugseenheid.

TV-kijkend Vlaanderen leerde Soundos El Ahmadi al kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld, waar ze als kandidate geen blad voor de mond nam. Haar deelname aan het programma resulteerde in haar eerste theatertournee in Antwerpen. Hiervoor verkocht zij meer dan 35.000 tickets en speelde zij ook nog vier uitverkochte duoshows met Alex Agnew. Soundos was in 2021 te zien in de film Meskina, een project dat ze zelf geïnitieerd heeft en een hoofdrol in vertolkt. In de nieuwe film van Adil & Bilall neemt ze de rol van Tante Mounja op zich.

Soundos El Ahmadi
SOUNDOS EL AHMADI (c) Anne Van Zantwijk

Andere cast die bevestigd werd is Ward Kerremans, die onder andere meepeelde in Grond (eveneens geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah), Glad Ijs, Zillion en Billie vs Benjamin. Vorig jaar kon je hem ook aan het werk zien in de film Noise, waarin hij de hoofdrol vertolkte. Hij speelt naast Louis Talpe, die bekend werd door Het Geheugenspel maar die je de afgelopen jaren ook kon zien acteren in de Vlaamse fictiereeks Onder Vuur. Joey Kwan regisseerde onlangs haar eigen film (Gayau) en speelde rollen in #LikeMe en Rebel. Tot slot vervoegt ook de Nederlandse Joes Brauers de cast. Brauers won vorig jaar de Nederlandse versie van De Slimste Mens en speelde de hoofdrol in Hardcore Never Dies van Jim Deddes.

Patsers speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Patser af en Adamo is sindsdien nog sterker betrokken bij de cocaïnehandel die het Antwerpse stadsleven meer en meer teistert. Zijn jeugdvrienden zijn op het rechte pad en weigeren alle contact met hem. Jana, de nieuwe chef van de KALI drugseenheid zit hem op de hielen en een combinatie van overmoed en persoonlijke problemen lijken het einde te betekenen van Adamo’s succesformule. Wanneer Tante Saloua gedood wordt in een zoveelste (wraak)aanslag komen de patsers terug samen, met maar één doel voor ogen: wraak.

Related posts