Subscribe Now
Trending News

Blog Post

DWAYNE JOHNSON KONDIGT MONSTER JAM-FILM AAN
DWAYNE JOHNSON in BALLERS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

DWAYNE JOHNSON KONDIGT MONSTER JAM-FILM AAN 

Veel nieuws over Disney en dat heeft alles te maken met D23, het tweejaarlijkse expositie-evenement van het huis van de muis. Dwayne Johnson heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan een live-action-film van Monster Jam.

De film zal naar verluidt inspelen op de populariteit van monster jam truck rally’s en het vieren van het grootste motorsport evenement ter wereld. “Ik ben zo opgewonden om jullie het nieuws te vertellen. Zoals jullie weten, ben ik een pick-up truck man. Dat is het enige waar ik in rijd. Ik ben met mijn pick-up truck hierheen gereden. Hij staat vanachter. Dat weten jullie, en ik hou van motorsport en van monster truck.”, aldus Johnson op D23 die de film zal produceren via zijn Seven Bucks Production.

Verdere details over de plot zijn nog niet bekend. Er is nog geen releasedatum vastgesteld en het is nog niet duidelijk of de film in de bioscoop komt of op Disney+.

.Johnson heeft voor een aantal projecten samengewerkt met Disney. Hij speelde in films als The Game Plan, Race to Witch Mountain en Jungle Cruise. Hij sprak ook de stem in van Maui in Moana uit 2016 en zal binnenkort opnieuw de stem van het personage vertolken in het aankomende vervolg, Moana 2, dat in november 2024 in de bioscoop zal verschijnen. Daarnaast zal Johnson Maui spelen in een live-action versie van Moana die wordt geregisseerd door Thomas Kail. De film komt uit op 10 juli 2026.

Related posts