Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Zaal 9 #13: met Vanessa Morgan – The Omen, Night Owl & Wild Beasts
THE OMEN (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Zaal 9 #13: met Vanessa Morgan – The Omen, Night Owl & Wild Beasts 

🎬 Thema: de keuze van Vanessa Morgan 🕯️🩸🐯

Duik mee in de duistere wereld van drie iconische horror klassiekers. We bespreken The Omen (1976), Night Owl (1993) en Wild Beasts (1984) in onze podcast, met speciale gast Vanessa Morgan!

Vanessa, bekend van haar filmboeken en het Offscreen festival, heeft deze drie films voor ons uitgekozen. We zijn benieuwd naar haar kijk op deze klassiekers.

The Omen (1976) – Een klassieke horrorfilm waarin de komst van de antichrist leidt tot een reeks verontrustende gebeurtenissen. Hoe gaan de personages om met de angstaanjagende krachten die ze niet kunnen beheersen?

Night Owl (1993) – Een vampier uit de East Village zoekt vrouwen om te verleiden in een New Yorkse buurtbar. Wat zegt deze film over de donkere kant van de menselijke natuur?

Wild Beasts (1984) – Een unieke horrorfilm waarin dieren in een dierentuin in een razernij vervallen door vergiftigd water. Wat gebeurt er als de natuurlijke orde wordt verstoord en het gevaar van binnenuit komt?

Hoe hebben deze films het horrorgenre beïnvloed? Welke elementen doen ons nog steeds rillen? En wat vindt Vanessa er allemaal van? Ontdek het allemaal in Zaal 9 aflevering 13!

Related posts