Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NETFLIX ONTHULT TRAILER VAN THE PIANO LESSON
THE PIANO LESSON (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NETFLIX ONTHULT TRAILER VAN THE PIANO LESSON 

De eerste trailer van The Piano Lesson is vrijgegeven, de nieuwe Netflix-film die gebaseerd is op August Wilsons Pulitzer Prize-winnende toneelstuk uit 1987 met dezelfde naam. In de film spelen onder andere Samuel L. Jackson, John David Washington en Danielle Deadwyler de hoofdrollen.

“Er broeit een strijd in de Charles Household,” luidt de officiële synopsis van de film. “In het middelpunt staat een piano als erfstuk die twee broers en zussen uit elkaar scheurt. Aan de ene kant is een broer (John David Washington) van plan om het familiefortuin op te krikken door de piano te verkopen. Aan de andere kant gaat een zus (Danielle Deadwyler) tot het uiterste om het enige overblijfsel van het familie-erfgoed te behouden. Hun oom (Samuel L. Jackson) probeert te bemiddelen, maar zelfs hij kan de geesten van het verleden niet tegenhouden.”

De cast van de film bestaat ook uit Ray Fisher, Michael Potts, Erykah Badu, Skylar Aleece Smith, Jerrika Hinton, Gail Bean en Corey Hawkins. Malcolm Washington maakt ondertussen zijn regiedebuut met The Piano Lesson en zal beschikbaar zijn voor streaming op Netflix op 22 november 2024.

Related posts