Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Matthias Schoenaerts neemt het op tegen Supergirl
MATTHIAS SCHOENAERTS in THE MUSTING (c) The Movie Database (TMDB)
België boven

Matthias Schoenaerts neemt het op tegen Supergirl 

Matthias Schoenaerts heeft de rol van slechterik bemachtigd in Warner Bros/DC’s nieuwe Supergirl-film.

Deze film is gebaseerd op de stripreeks Supergirl: Woman of Tomorrow uit 2022, geschreven door Tom King en geïllustreerd door Bilquis Evely. Het verhaal is voor het grote scherm bewerkt door Ana Nogueira. In de strip speelt de slechterik, Krem van de Gele Heuvel, een belangrijke rol. Hij vermoordt de vader van een jong buitenaards meisje, wat Supergirl in het conflict betrekt.

Regisseur Craig Gillespie (I, Tonya) staat aan het roer van deze nieuwe Supergirl-film, die onderdeel is van de “Gods and Monsters”-fase van James Gunn en Peter Safran’s DC Extended Universe. De opnames beginnen in januari in het Verenigd Koninkrijk en de film staat gepland om op 26 juni 2026 in de Amerikaanse bioscopen te verschijnen.

Milly Alcock, bekend van House of the Dragon, heeft na een uitgebreide zoektocht de hoofdrol van Supergirl gekregen. Ze zal ook te zien zijn in een ander DC-project voordat ze haar grote debuut als “Angel of the Sky” maakt op het witte doek.

James Gunn en Peter Safran produceren de film, met Chantal Nong, de vice-president van DC, als uitvoerend producent.

Matthias Schoenaerts won eerder een César voor Meest Veelbelovende Acteur voor zijn rol in Rust and Bone. Hij was onlangs ook te zien in de HBO-serie The Regime naast Kate Winslet. Andere films waarin hij speelde zijn onder meer Amsterdam van David O. Russell, Red Sparrow met Jennifer Lawrence, The Danish Girl, A Bigger Splash van Luca Guadagnino, en The Old Guard met Charlize Theron op Netflix.

Related posts