Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Joel Kinnaman in nieuwe film van Neill Blomkamp
JOEL KINNAMAN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Joel Kinnaman in nieuwe film van Neill Blomkamp 

Suicide Squad en RoboCop-ster Joel Kinnaman heeft een contract getekend voor de hoofdrol in They Found Us, de nieuwe film van de Zuid-Afrikaanse regisseur Neill Blomkamp (District 9, Elysium).

Kinnaman zal een vader spelen die zijn dochter Kaylee meeneemt op een kampeertocht in de wildernis van Utah om zo hun gebroken relatie proberen te helen. Ze moeten echter vechten voor hun leven omdat aliens hun willen ontvoeren en meenemen naar een onbekende en angstaanjagende buitenaardse wereld. De film is gemaakt naar een origineel script van Jeremy Slater. De film zal in 2023 in Australië worden opgenomen.

Kinnaman is ook net klaar met de de actiethriller The Silent Hour van regisseur Brad Anderson (The Machinist, Transsiberian). Hij zal ook te zien zijn in John Woo’s langverwachte film Silent Night, en eveneens naast Nicolas Cage in de thriller Sympathy for the Devil van regisseur Yuval Adler.

Blomkamp keert deze zomer ook terug naar het witte doek met Gran Turismo, wat een adaptatie is van het populaire racespel met David Harbour en Orlando Bloom in de hoofdrollen.

Related posts