Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Vince Vaughn tekent voor vervolg op Dodgeball
DODGEBALL (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Vince Vaughn tekent voor vervolg op Dodgeball 

Er komt een vervolg op Dodgeball, de hitkomedie uit 2004. Vince Vaughn speelt opnieuw mee in de sequel waaraan 20th Century Studios nu werkt . Plotdetails worden nog geheim gehouden, maar Jordan VanDina heeft alvast een contract getekend om het script te schrijven, naar een idee van Vaughn.

De originele film Dodgeball: A True Underdog Story volgde Peter La Fleur (Vaughn), die eigenaar is van Average Joe’s Gym dat bezocht wordt door een groep buitenbeentjes. Om te voorkomen dat de sportschool wordt overgenomen door Globo Gym, een fitnessketen dat geleid wordt door White Goodman (Ben Stiller), doen Peter en zijn vrienden mee aan een dodgeball-toernooi in Las Vegas met een hoofdprijs van 50.000 dollar.

Fans schreeuwen al jaren om een vervolg op de komedie, en afgelopen november werd onthuld dat Vaughn reeds een idee voor de film had uitgewerkt, maar dat men wachtte op Ben Stillers goedkeuring. Of Stiller zich al of niet achter het idee schaart, moet nog blijken, want het is nog onduidelijk of hij meedoet.

Na het kassucces van de body-swap slasher Freaky heeft Vaughn onlangs de productie van de Apple TV+ dramaserie Bad Monkey afgerond. Op CinemaCon werd ook aangekondigd dat hij een stem heeft in John Krasinski’s animatiefilm If.

Related posts