Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Kathleen Turner mocht niet met John Waters werken.
KATHLEEN TURNER in SERIAL MOM (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Kathleen Turner mocht niet met John Waters werken. 

In een recent interview vertelde Kathleen Turner dat haar entourage niet stond te springen toen ze met John Waters wilde werken. Turner speelde in Waters’ satirische film Serial Mom uit 1994.  Ook Glenn Close, Meryl Streep en Roseanne Barr waren in de running voor de hoofdrol. Turner werd echter gewaarschuwd dat een samenwerking met de B-filmregisseur Waters zware gevolgen kon hebben voor haar carrière.

Waters stuurde Turner het scenario, dat ze absoluut wilde lezen, nadat ze van hem Cry-Baby had gezien. De actrice uit Romancing the Stone wist na het lezen ervan wel niet of Waters er een komedie of een gorefeest van wilde maken. Waters verzekerde haar evenwel dat het zeker niet dat laatste zou worden en met storyboards legde hij haar precies uit hoe hij het zou filmen.

Haar agenten dachten daar echter anders over, die vonden dat Turner niet met John Waters kon werken omdat hij een B-film regisseur was en daardoor haar carrière zou kunnen ruïneren. Turner trok zich niets af van haar agenten en ging gelukkig met Waters in zee wat haar één van haar fijnste rollen opleverde.

Bron : Indiewire

Related posts