Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Michael J.Fox openhartig over zijn ziekte
MICHAEL J FOX in STILL (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Michael J.Fox openhartig over zijn ziekte 

In een nieuw interview met CBS Sunday Morning dat Michael J. Fox gaf voor zijn komende Apple TV+ documentaire Still: A Michael J. Fox Movie onthulde de acteur dat de ziekte van Parkinson waaraan hij lijdt na 30 jaar een grotere tol begint te eisen.

“Ik ga niet liegen, het wordt moeilijker,” zei Fox. “Maar zo is het nu eenmaal. Je sterft niet aan Parkinson, je sterft met Parkinson. Dus ik heb nagedacht over de sterfelijkheid. Ik word geen 80.”

Ondanks de tegenslagen die Michael ondervindt, toont de documentaire ook dat de acteur zijn gevoel voor humor behoudt. Fox zei dat het blijven lachen hem heeft geholpen om een relatief positieve kijk op het leven te houden.

“Ik besef hoe moeilijk dit is voor mij en andere mensen,” zei hij over de ziekte. ” Maar ik heb een aantal vaardigheden waarmee ik met deze dingen kan omgaan. Als je iets kunt vinden om dankbaar voor te zijn, kun je iets vinden om naar uit te kijken.”

 Still: A Michael J. Fox Movie werd geregisseerd door Davis Guggenheim die ook An Inconvenient Truth maakte. De film toont hoe Michael opklimt tot de grootste ster in Hollywood, en hoe alles verandert als hij voor zijn dertigste te horen krijgt dat hij Parkinson heeft.

Bron: Indiewire

Related posts