Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Trailer van Gran Turismo online
GRAN TURISMO (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Trailer van Gran Turismo online 


De eerste trailer van de verfilming van Playstation’s succesvolle Gran Turismo-spelreeks is vrijgegeven. Neill Blomkamp (District 9, Elysium) regisseert het project. Archie Madekwe speelt een tiener wiens gamevaardigheden zo goed zijn dat hij een reeks wedstrijden als echte professionele autocoureur wint.

David Harbour speelt zijn mentor, Djimon Hounsou en voormalig Spice Girl Geri Halliwell vertolken zijn ouders. Ook Daniel Puig, Darren Barnett, Josha Stradowski en Thomas Kretschmann en Orlando Bloom zijn aan boord. De film die eind vorig jaar in Hongarije werd opgenomen maakte onder meer gebruik van drones om extreme hoeken en scènes met hoge snelheid te filmen.

Het videospel bestaat dit jaar 25 jaar en er zijn meer dan 90 miljoen exemplaren van verkocht. Het meest recente spel, Gran Turismo 7, lag vorig jaar in de winkels.

Jason Hall (American Sniper) en Zach Baylin (King Richard) schreven het script, terwijl Stephen Barton (Star Trek: Picard) de score voor zijn rekening neemt. Gran Turismo zal op 11 augustus in de bioscoop verschijnen.

Bron : Dark Horizons

Related posts