Subscribe Now
Trending News

Blog Post

John C. Reilly juryvoorzitter in Cannes
JOHN C REILLY in HARD EIGHT (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

John C. Reilly juryvoorzitter in Cannes 

John C. Reilly wordt de juryvoorzitter in Cannes voor de Un Certain Regard-sectie. Reilly is een frequent bezoeker van het Franse filmfestival en presenteerde er titels als The Lobster, Tale of Tales en We Need to Talk About Kevin.

“Ik heb zoveel intense momenten meegemaakt op het Festival de Cannes, van mijn eerste samenwerking met Paul Thomas Anderson tot het vieren van mijn 50e verjaardag, zodanig dat het een eer is om gekozen te worden als voorzitter van de Un Certain Regard Jury .” zei Reilly.

 “Veel van de films waarin ik heb mogen spelen zijn door het festival geselecteerd en niets voelt zo bijzonder aan als te worden uitgenodigd op deze jaarlijkse bijeenkomst die het allerbeste biedt van de film. Ik kijk ernaar uit om bij deze speciale gelegenheid een nieuwe generatie filmmakers te helpen lanceren.”, aldus Reilly.

Naast Reilly zitten in de Un Certain Regard-jury van dit jaar ook de Franse Cambodjaanse regisseur en producent Davy Chou wiens Return to Seoul vorig jaar in Un Certain Regard werd vertoond, de Franse regisseur en scenarioschrijver Alice Winocour (Proxima, Revoir Paris), de Duitse actrice Paula Beer (Transit, Afire) en onze eigenste Émilie Dequenne (Close). Het 76e filmfestival van Cannes loopt van 16 tot 27 mei.

Related posts