Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Trailer voor Dune: Part Two
DUNE PART TWO (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Trailer voor Dune: Part Two 

Denis Villeneuve werkt momenteel aan Dune: Part Two, een nieuw hoofdstuk in Frank Herberts meesterwerk, met een internationale cast. De film is het langverwachte vervolg op Dune, dat in 2021 zes Oscars won en komt vanaf 1 november in de bioscoop. Vandaag werd de trailer vrijgegeven.


In de nieuwe film spelen zowel acteurs uit Dune als nieuwkomers, waaronder Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling en Javier Bardem.

Deze vervolgfilm onderzoekt de mythische reis van Paul Atreides, terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen. Met hen aan zijn zijde gaat Paul op een oorlogspad van wraak tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Villeneuve werkt opnieuw samen met Oscar-winnende DOP’er Greig Fraser en ook componist Hans Zimmer is opnieuw aanwezig om de score te maken.

Related posts