Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Johnny Depp en Al Pacino opnieuw samen
AL PACINO en JOHNNY DEPP in DONNIE BRASCO (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Johnny Depp en Al Pacino opnieuw samen 

Johnny Depp heeft zijn hoofdrolspelers gecast voor de film die hijzelf zal regisseren, waaronder Al Pacino. De door Johnny Depp geregisseerde biopic Modi heeft zijn eerste castleden aangekondigd. De film is gebaseerd op een toneelstuk van Dennis McIntyre en het is de eerste keer dat Depp in de regisseursstoel kruipt sinds The Brave uit 1997. De film speelt zich af in het Parijs van 1916 en volgt het leven van de beroemde Italiaanse schilder en beeldhouwer Amedeo Modigliani.

Volgens Deadline heeft Modi nu officieel Riccardo Scamarcio gecast in de titelrol, samen met Pierre Niney als Modigliani’s Franse tijdgenoot Maurice Utrillo en Al Pacino als kunstverzamelaar Gangnat.

Dit is Pacino’s eerste samenwerking met Depp sinds de Adam Sandler-film Jack and Jill uit 2011. Daarna volgde Donnie Brasco uit 1997. Riccardo Scamarcio heeft al meer dan 75 credits op zijn naam staan, maar die zijn grotendeels in Italiaanse producties. Hij was wel te zien in de John Wick-franchise als Santino D’Antonio in John Wick: Chapter 2 uit 2017, een rol die hij later herhaalde in het vervolg van die film. Hij zal ook te zien zijn in het aankomende Hercule Poirot A Haunting in Venice, waarin regisseur Kenneth Branagh voor de derde keer terugkeert als Hercule Poirot. Pierre Niney is ook beter bekend in zijn thuisland Frankrijk, zoals bijvoorbeeld voor zijn titelrol in Yves Saint Laurent uit 2014.

Related posts