Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Simon Pegg openhartig over persoonlijke demonen
SIMON PEGG in ABSOLUTELY ANYTHING (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Simon Pegg openhartig over persoonlijke demonen 

Simon Pegg was in een radio-interview met de BBC openhartig over zijn persoonlijke problemen, en onthulde dat hij zijn alcoholisme verborgen hield toen hij werkte op de set van Mission: Impossible III.

Pegg, die in de serie IMF-technicus Benji Dunn speelt, onthulde dat hij een alcoholverslaving ontwikkelde na een reeks psychische problemen. “Je leert je probleem en de alcohol weg te stoppen zonder dat iemand het merkt. Maar uiteindelijk komt het gewoon op een punt dat het niet meer te verbergen is.”

Pegg schrijft herstel toe aan de geboorte van zijn dochter in 2009. Tijdens zijn gesprek met Lauren Laverne vertelde Pegg ook enkele details over zijn relatie met Mission: Impossible-ster Tom Cruise, met wie hij vier keer heeft samengewerkt in de franchise en waarvan de vijfde, Dead Reckoning Part One, deze zomer verschijnt.

“Mijn relatie met hem is heel eenvoudig en beminnelijk,” zei Pegg. “Het is altijd een heel gemakkelijke relatie geweest. Ik denk dat je, als je de persoon ontmoet in plaats van de mythologie die rond hem is opgebouwd, het een andere ervaring is. Ik bedoel, hij houdt van de roem en hij geniet er echt van. Het geeft hem energie en moedigt hem aan.”

Bron: Variety

Related posts