Subscribe Now
Trending News

Blog Post

M3gan-ster tekent voor survivalthriller
AMIE DONALD in M3gan (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

M3gan-ster tekent voor survivalthriller 

Violet McGraw, het jonge meisje dat op slag wereldberoemd werd door de horrorhit M3gan zal nu de hoofdrol vertolken in een heel andere soort film: A Wonderful Way with Dragons, die geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Delfine Paolini.

De film volgt een groep van zes kinderen en een sinistere, mogelijk denkbeeldige, vriend, die achtergelaten worden op een raadselachtig eiland nadat een pandemie de wereld heeft geteisterd.

Samen met McGraw spelen zien we in de thriller ook Ben Ahlers uit de tv-serie The Gilded Age, Miguel Angel Garcia, Taylor Geare uit Inception, Donnie Masihi, Ian Foreman die de ster is uit de tv-serie Let the Right One In en Theodore Dalton.

“Ik schreef dit scenario aan het begin van de pandemie, toen de kwetsbaarheid van de samenleving pijnlijk duidelijk werd. Ik wilde onderzoeken wat een samenleving bij elkaar houdt,” zei Paolini over de film die tevens zijn regiedebuut is. “De beschaving begint wanneer individuen binnen een gemeenschap elkaar steunen. Zodra het verlangen verdwijnt om elkaar te helpen, degradeert de samenleving.”, aldus de regisseur.

Related posts