Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Er komt waarschijnlijk geen vervolg van Twins
TWINS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Er komt waarschijnlijk geen vervolg van Twins 

Triplets, het vervolg op de komedie Twins, is zo goed als dood, zegt Arnold Schwarzenegger. De moordenaar in kwestie is Jason Reitman, zoon van Twins-regisseur Ivan Reitman.


In een interview met The Hollywood Reporter legt Schwarzenegger de schuld voor de teloorgang van het langverwachte vervolg volledig bij Reitman: “Jason Reitman heeft het verknald! Jason Reitman stopte het project letterlijk toen zijn vader stierf. Zijn vader wilde het heel graag doen. Ik wilde het heel graag doen. Danny DeVito wilde het heel graag doen. We hadden de financiering. Maar toen zijn vader overleed, zei Jason, Ik heb het idee nooit leuk gevonden en hij hield het tegen.”

Twins uit 1988 had Schwarzenegger en Danny DeVito in de hoofdrollen als Julius en Vincent Benedict, een paar tweelingen, die verwekt waren via een geheim genetisch experiment, en die bij de geboorte werden gescheiden maar als volwassenen werden herenigd om hun lang verloren moeder te zoeken. Ook Kelly Preston, Chloe Webb en David Caruso speelden mee.

Ivan Reitman, het Canadese brein achter komediehits als Meatballs, Stripes en Ghostbusters, produceerde en regisseerde de film, dat een enorm kassucces werd, met een opbrengst van meer dan 200 miljoen dollar en dat voor een budget van 18 miljoen dollar. Het was Schwarzenegger’s eerste stap in de komedie en maakte de weg vrij voor een reeks komediehits in de jaren ’90. 

Related posts