Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Arnold Schwarzenegger is ‘klaar’ met Terminator
THE TERMINATOR (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Arnold Schwarzenegger is ‘klaar’ met Terminator 

Arnold Schwarzenegger  bevestigde in een recent interview dat hij “klaar” is met de Terminator– films na 2019’s Terminator: Dark Fate. Schwarzenegger verscheen in zes van de films.

“Ik kreeg luid en duidelijk te horen dat de wereld verder wil met een ander thema als het gaat om The Terminator.  De franchise is niet klaar. Ik ben dat wel,” vertelde Schwarzenegger aan The Hollywood Reporter. “Iemand zal met een geweldig goed idee moeten komen.”

“The Terminator was grotendeels verantwoordelijk voor mijn succes, dus ik heb er altijd met liefde naar gekeken. De eerste drie films waren geweldig. In nummer vier (Salvation) zat ik niet in omdat ik gouverneur was. Dan vijf (Genisys) en zes (Dark Fate) sloten wat mij betreft de deal niet. Dat wisten we van tevoren, omdat ze gewoon niet goed geschreven waren.”, aldus de acteur.

Terminator: Dark Fate betekende de terugkeer van de oorspronkelijke actrice Linda Hamilton in de franchise. De film bracht aan de kassa slechts 261 miljoen dollar op.

Schwarzenegger vertelde dat hij en regisseur Cameron nog steeds “contact” hebben en dat hij geïnspireerd blijft door de filmmaker. “We gingen onlangs motorrijden toen hij hier was voor de Golden Globes. Ik heb nog nooit iemand in de filmwereld ontmoet die zoveel verschillende talenten heeft,” zei hij. “Ik zag dat meteen bij The Terminator. Hij wist altijd precies wat hij wilde. Hij zei nooit: ‘Laten we dit proberen,’ het was altijd: ‘Laten we dit doen’.”

Sigourney Weaver kondigde op haar beurt onlangs aan dat ze klaar is met de Alien-franchise waarvan Cameron het vervolg Aliens regisseerde, de eerste was van Ridley Scott.

“Er zijn allerlei jongere acteurs die dit soort rollen op zich nemen,” zei Weaver over het feit dat de franchise zonder haar verder gaat, en voegde eraan toe dat de samenwerking met Cameron het beste aan Aliens was.

Bron: IndieWire

Related posts