Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eddie Murphy wordt waarschijnlijk Inspector Clouseau
EDDIE MURPHY in BEVERLY HILLS COP II (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Eddie Murphy wordt waarschijnlijk Inspector Clouseau 

Eddie Murphy gaat in een nieuwe Pink Panther film spelen volgens Deadline. De Pink Panther is een iconische komedie-mysterie-franchise die voor MGM werd gecreëerd door Blake Edwards, met in de hoofdrol de onbekwame inspecteur Jacques Clouseau. Tot nu toe bestond Pink Panther uit 11 films en talrijke series en specials.

Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog) regisseert de nieuwe film naar een scenario van Chris Bremner. Murphy zal naar alle verwachting de rol van Clouseau op zich nemen, die in de jaren ’60 werd gecreëerd door Peter Sellers, die driemaal voor een Academy Award werd genomineerd, en later vanaf het begin van de jaren 2000 werd vertolkt door Steve Martin.

Murphy speelde onlangs in Kenya Barris’ regiedebuut You People – een komedie die tot nu toe tot de meest bekeken Netflix-films behoort. Daarvoor herhaalde hij zijn rol als prins Akeem voor Prime Video’s Coming 2 America, die hij ook produceerde, en binnenkort is hij te zien naast Traces Ellis Ross in Candy Cane Lane. Verder mag je hem ook nog verwachten aan Netflix’s Beverly Hills Cop: Axel Foley waarin hij de hoofdrol speelt samen met Joseph Gordon-Levitt.

Bron: Deadline

Related posts