Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Sean Penn steunt stakende scenaristen
SEAN PENN in FLAG DAY (c) The Movie Data Base (TMDB)
Nieuws

Sean Penn steunt stakende scenaristen 

Sean Penn was ondubbelzinnig waar zijn loyaliteit ligt toen hem werd gevraagd naar zijn mening over de voortdurende staking van Hollywood-schrijvers tijdens de persconferentie van het Cannes Film Festival voor Black Flies, het actiedrama waarin hij schittert tegenover Tye Sheridan en Michael Pitt.

“De industrie is al lange tijd bezig de schrijvers en regisseurs voor het hoofd te stoten,” zei de acteur toen een journalist hem vroeg zijn mening te geven over de WGA-staking. “Ik sta natuurlijk volledig achter de situatie met de schrijvers.”

Penn grapte vervolgens dat de Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP), de coalitie van Hollywood-studio’s en streamers die onderhandelt met vakbonden, zou moeten worden omgedoopt tot “de bankiersgilde”.

“Het eerste wat we moeten doen in deze gesprekken is de [AMPTP] veranderen en ze de naam geven hoe ze zich gedragen, namelijk de bankiersgilde,” zei hij. “Het is moeilijk voor zoveel schrijvers en mensen in de industrie die niet kunnen werken.”

Related posts