Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Kiefer Sutherland samen met Nicholas Hoult in nieuwe van Clint Eastwood
KIEFER SUTHERLAND in 24 (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Kiefer Sutherland samen met Nicholas Hoult in nieuwe van Clint Eastwood 

Kiefer Sutherland heeft zich aangesloten bij Nicholas Hoult in Juror No. 2, de thriller die Clint Eastwood regisseert voor Warner Bros. Toni Collette en Zoey Deutch zitten ook al in de cast van de film waarvan de opnames deze zomer plaatsvinden.

Juror No. 2 volgt de familieman Justin Kemp die, terwijl hij jurylid is in een moordzaak, worstelt met een ernstig moreel dilemma dat hij kan gebruiken om het juryoordeel te beïnvloeden en daardoor mogelijk de verkeerde moordenaar te veroordelen of vrij te laten. Sutherland speelt Hoult’s sponsor bij de Anonieme Alcoholisten. Collette speelt de aanklager, terwijl Deutch de vrouw van Hoult zal spelen.

Jonathan Abrams schreef het script, dat al 15 jaar in Hollywood rondzwerft voordat Eastwood vorig jaar besloot dat hij er zijn vervolg op Cry Macho van wilde maken.

Kiefer Sutherland is bij het moderne publiek misschien het meest bekend van zijn televisiewerk, zoals 24, maar hij heeft in de jaren tachtig en negentig een benijdenswaardig CV opgebouwd met filmwerk dat varieert van Stand by Me, The Lost Boys, A Few Good Men tot A Time to Kill.

Bron: The Hollywood Reporter

Related posts