Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Bob Iger sluit meer uitbreidingen van Indiana Jones-franchise niet uit
RAIDERS OF THE LOST ARK (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Bob Iger sluit meer uitbreidingen van Indiana Jones-franchise niet uit 

Bij de wereldpremière van Indiana Jones and the Dial of Destiny in Cannes, bekeek Disney-CEO Bob Iger de film voor de vijfde keer. Vóór de vertoning in het Lumière-theater ontving de 80-jarige Harrison Ford een erepalm van het festival en kreeg hij het luidste applaus van de avond.

Op de Indiana Jones-afterparty donderdagavond vertelde Iger dat de studio verdere uitbreidingen van de Indiana Jones franchise te durven overwegen. Na Cannes zijn de commerciële vooruitzichten van de film onduidelijk. Het is onwaarschijnlijk dat hij hetzelfde historische succes zal hebben als de Cannes-première van vorig jaar Top Gun: Maverick die meer dan 1 miljard dollar opbracht.

Spielberg en George Lucas hielden decennialang de touwtjes strak in handen, maar voor deze zogenaamde laatste aflevering van de franchise gaven de regisseur en producent de teugels in handen van James Mangold. Al zal zijn nostalgisch eerbetoon waarschijnlijk wel op dezelfde manier aanslaan bij de fans als The Force Awakens in 2015 dat deed bij de Star Wars-fans.

Related posts