Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Claude Lelouch werkt aan nieuwe film
Claude Lelouch (c) IMDB Pro
Nieuws

Claude Lelouch werkt aan nieuwe film 

Claude Lelouch, de Franse regisseur die met Un Homme Et Une Femme een Oscar won gaat met Finalement… opnieuw een film regisseren, die volgens hem een soort vervolg wordt op zijn Happy New Year en L’aventure, l’aventure. Happy New Year Uit 1973  met Lino Ventura, Charles Gerand en Françoise Fabian won twee prijzen op het filmfestival van San Sebastian voor Ventura en Fabian.

In de Franse sterrencast vinden we de populaire Franse zanger Ibrahim Maalouf, Kad Merad (Baron Noir), Elsa Zylberstein (Simone), Sandrine Bonnaire, Raphael Mezrahi, Michel Boujenah en Barbara Pravi.


Merad zal een machtige advocaat spelen die zijn leven een onverwachte wending ziet nemen nadat een gezondheidsprobleem zijn vermogen om te liegen wegneemt. Merad’s personage begint aan een roadtrip door Frankrijk, van Parijs naar de Mont St Michel, Avignon en Le Mans.


Zoals in Lelouch’s andere films zal muziek een belangrijke rol spelen in Finalement… Naast Maalouf, die net de score heeft opgenomen, zal de film ook vier liedjes hebben van Didier Barbelivien..

Related posts