Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Speelduur Oppenheimer onthuld
CILLIAN MURPHY in OPPENHEIMER (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Speelduur Oppenheimer onthuld 

De speelduur van Oppenheimer is onthuld door Christopher Nolan. In een recent interview met Total Film bevestigde Nolan dat Oppenheimer een veel langere speelduur zal hebben dan Interstellar, het sciencefiction drama uit 2014 dat een totale speelduur had van 169 minuten.

“Het is iets langer dan de langste die we tot nu toe hebben gedaan,” zei Nolan over de speelduur van Oppenheimer. “Het zweeft rond de drie uur.”

Oppenheimer heeft een sterrenencast met Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer, die bekend staat als de vader van de atoombom. Bij hem voegen zich Emily Blunt als Katherine Oppenheimer, Robert Downey Jr. als Lewis Strauss, Matt Damon als generaal Leslie Groves Jr., Florence Pugh als Jean Tatlock, Josh Hartnett als Ernest Lawrence, Benny Safdie als Edward Teller en Michael Angarano als Robert Serber. Andere castleden zijn Dane DeHaan, Jack Quaid, Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich en Matthew Modine.

De film is geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan en gebaseerd op het Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer van Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin.

Related posts