Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Yoo Ah-in uit Hellbound en Burning staat terecht voor drugsgebruik
YOO-AH IN in BURNING (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Yoo Ah-in uit Hellbound en Burning staat terecht voor drugsgebruik 

Yoo Ah-in, de filmster uit Burning, The Throne en de Netflix-serie Hellbound verscheen voor de Centrale Rechtbank van Seoel op beschuldiging van het gebruik van vijf verschillende drugs.

Op foto’s van lokale media was te zien hoe Yoo’s handen voor en tijdens de rechtszaak waren vastgebonden met een blauwe doek. Op beelden was ook te zien dat hij werd geraakt, op iets wat op koffie leek en door een ontevreden fan werd gegooid. Drugsgebruik is illegaal in Zuid-Korea en wordt zwaar gestigmatiseerd.

Voordat Yoo de rechtbank binnenging, zei hij tegen de media: “Ik zal trouw meewerken aan de processen en alles onthullen wat ik kan. Ik heb spijt van [het gebruik van drugs]. Ik respecteer de beslissing van de rechtbank en ben dankbaar.”

Het persbureau Yonhap meldde dat Yoo zou worden vastgehouden op het politiebureau van Mapo tot de rechtbank een uitspraak doet over het arrestatiebevel. De rechtbank zei dat Yoo (echte naam Uhm Hong-sik) de meeste aanklachten tegen hem had toegegeven en dat het meeste bewijsmateriaal al was verzameld. Daarom was een arrestatiebevel niet nodig.

“Yoo heeft spijt van het roken van marihuana, en de beschuldiging van het gebruik van cocaïne wordt nog steeds betwist,” zei de rechtbank. Yoo heeft het gebruik van marihuana toegegeven en beweerde dat het gebruik van Propofol, ketamine en Zolpidem, die allemaal als slaapmiddelen kunnen worden beschouwd, om medische redenen was. Hij heeft het gebruik van cocaïne en beschuldigingen dat hij bewijsmateriaal zou hebben vernietigd, ontkend.

Bron: Variety

Related posts