Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eindelijk weten we waarover de nieuwe van Quentin Tarantino zal gaan…
QUENTIN TARANTINO (c) IMDB Pro
Nieuws

Eindelijk weten we waarover de nieuwe van Quentin Tarantino zal gaan… 

Quentin Tarantino bevestigt eindelijk waarover zijn vermoedelijk laatste film zal gaan. De regisseur vertelde aan Deadline dat The Movie Critic in juni in pre-pre-productie gaat.

The Movie Critic is gebaseerd op de schrijfsels van een filmjournalist die in een pornoblad een heel interessante filmpagina had en waar Tarantino grote fan van was. De journalist schreef wel over mainstream films, maar hij werd aanzien als een tweederangs criticus en hij was zo cynisch als de pest. Volgens Tarantino waren zijn recensies een kruising tussen de vroege Howard Stern en wat Travis Bickle zou neerpennen mocht hij een filmcriticus zijn.

De film speelt zich af in 1977 in Zuid-Californië. De criticus gebruikte racistische opmerkingen en stierf eind 30, en volgens Tarantino was dat door alcoholisme. “Ik heb nog niet besloten wie ik wil voor de hoofdrol, maar het wordt iemand van 35 jaar oud. Het wordt zeker een nieuw gezicht voor mij,” zei Tarantino. “Ik heb wel een idee van iemand die ik zou casten.”

The Movie Critic zal zich afspelen in hetzelfde jaar dat Rolling Thunder van John Flynn – één van Tarantino’s favoriete films – in première ging. De scenarioschrijver van de film, Paul Schrader, vertelde eerder aan IndieWire dat Tarantino hem benaderde om de eindscène uit Rolling Thunder te remaken.

Related posts