Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Michelle Yeoh legt uit waarom Everything Everywhere All at Once 2 niet zal gebeuren.
MICHELLE YEOH in EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Michelle Yeoh legt uit waarom Everything Everywhere All at Once 2 niet zal gebeuren. 

Everything Everywhere All at Once was een groot succes en leverde Michelle Yeoh een Oscar op. De legendarische actrice denkt echter niet dat een Everything Everywhere All at Once 2 in het verschiet ligt.

Tijdens de Kering Women in Motion gesprekken tijdens Cannes werd Yeoh gevraagd of Everything Everywhere All at Once 2 er komt en de actrice zei dat er geen vervolg komt. Wat betreft de reden waarom er geen vervolg op de hitfilm komt, zei Yeoh dat het team achter de film gewoon de eerste film zou herhalen als ze er nog een zouden maken.

Hoewel sommige fans misschien teleurgesteld zijn, eindigde de film op een vrij definitieve noot, en omdat de film zo’n groot succes was, lijken de betrokkenen blij te zijn dat hij op een hoge noot eindigt.

Everything Everywhere All at Once was niet alleen een enorme hit voor Yeoh, maar ook voor A24 Films en de cast van de film in het algemeen. De film bracht meer dan 140 miljoen dollar op aan de kassa, een record voor A24, en nam meer dan 260 prijzen mee naar huis.

Related posts