Subscribe Now
Trending News

Blog Post

MOOV lanceert Fomofilm
FOMOFILM (c) MOOV
Nieuws

MOOV lanceert Fomofilm 

Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Een film per maand wordt door MOOV via Fomofilm in de schijnwerpers gezet. Zo worden ze overal in Vlaanderen en Brussel jouw losvaste afspraak voor bijzondere cinema. Deelnemende steden zijn Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Geel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Koersel, Leuven, Oostende en Turnhout. Een Fomofilm is maar één keer te zien op het grote scherm. Don’t miss out!

Fomofilm steekt van wal op 12 juni. Daarna trekken ze 2 weken voor meer dan 30 vertoningen naar 12 steden overal in Vlaanderen en Brussel. Op het programma: de Indonesische film Yuni van Kamila Andini.

Yuni is een gedreven tiener die droomt van de universiteit. Als ambitieuze student weigert ze in het huwelijk te treden. Ze is vastberaden haar studies verder te zetten ondanks de druk van haar omgeving. Een film die aanvoelt als een (licht)paarse regenbui in juni.

In juli kan je naar Nudo Mixteco. En in augustus is het de beurt aan Memory Box. Bang om iets te missen? Ontdek hun op fomofilm.be of volg hun op @fomofilm_be!

Related posts