Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Fokcast #443 – Jonas Govaerts over Tarkovski en Tarantino
SOLARIS (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Fokcast #443 – Jonas Govaerts over Tarkovski en Tarantino 

De Fokcast is een podcast van Fokke van der Meulen die vaak over stand-up comedy en vaak over films gaat. In Fokcast 443 sprak hij met Jonas Govaerts over Tarkovski en Tarantino.

Solaris (1972) is een Russische sci-fi klassieker van Andrej Tarkovski die elke sci-fi liefhebber gezien zou moeten hebben… naar het schijnt. Maar de angst dat het een te lange, rare en saaie film zou zijn, hield Fokke lang tegen. Tot hij op maandag 15 mei 2023 de film samen met filmmaker Jonas Govaerts (die hem ook nooit eerder zag) is gaan kijken in de Cinema Lumiere in Antwerpen. Achteraf spraken ze er over in de kelder van comedy cafe The Joker. En gaandeweg ging het per ongeluk ook over het nieuwe boek: Cinema Speculation van Quentin Tarantino.

Related posts