Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Sylvester Stallone vol lof over Schwarzenegger in Arnold
SYLVESTER STALLONE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Sylvester Stallone vol lof over Schwarzenegger in Arnold 

De rivaliteit tussen Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone in de jaren ’80 is legendarisch in Hollywood, maar de twee actiesterren hebben de banden weer met elkaar aangehaald . Stallone maakt zelfs zijn opwachting in de nieuwe Netflix-documentaire Arnold om zijn voormalige concurrent te prijzen voor het opnieuw uitvinden van het actiegenre.

“De jaren ’80 waren een heel interessante tijd omdat de definitieve ‘actieheld’ nog niet echt was gevormd,” zei Stallone. “Tot die tijd was actie een autoachtervolging zoals in Bullitt of The French Connection. In de jaren ’80 werden auto’s vervangen door mensen.”, aldus Stallone.

“Je vertrouwde echt op je lichaam om het verhaal te vertellen,” zei de acteur. “Dialoog was niet nodig. Ik zag dat er een kans was, want niemand anders deed dit behalve een man uit Oostenrijk, die niet veel moest zeggen… Hij was superieur. Hij had gewoon alle antwoorden. Hij had het lichaam. Hij had de kracht. Dat was zijn karakter.”

Schwarzenegger van zijn kant deed snel iets terug en prees Stallone. Hij legde uit dat de creativiteit van Stallone hem ervan weerhield om op zijn lauweren te rusten en hem dwong om te blijven vernieuwen om relevant te blijven.

“Elke keer als hij met een film als Rambo II kwam, moest ik een manier bedenken om dat te overtreffen,” zei Schwarzenegger. “Zonder Stallone zou ik in de jaren 80 misschien niet zo gemotiveerd zijn geweest om het soort films te doen dat ik deed en om zo hard te werken als ik deed. Ik ben een competitief persoon.”

Related posts