Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Laatste film van James Caan verwikkeld in rechtszaak
JAMES CAAN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Laatste film van James Caan verwikkeld in rechtszaak 

Fast Charlie, de laatste film met wijlen James Caan, is voer voor de rechtbank geworden.
Boomtown Media Partners en Fast Charlie Nola zijn voor het L.A. Superior Court gedaagd door Lee Goldberg en zijn bedrijf Adventures in Television, die beweren contractbreuk te hebben gepleegd.

Fast Charlie is regisseur Phillip Noyce’s versie van Victor Gischler’s roman Gun Monkeys. Het draait om Charlie Swift (Pierce Brosnan), die al 20 jaar werkt voor de ouder wordende maffiabaas Stan (Caan), en vakkundig opereert als een fixer en efficiënte huurmoordenaar.

Goldberg beweert dat hij in maart 2021 een schriftelijke overeenkomst heeft gesloten met Boomtown Media om de optie te verkrijgen op de film-, televisie- en nevenrechten, maar daar kwam niets van in huis. Goldberg beweert ook de afgesproken prijs niet te hebben gekregen.

De in New Orleans opgenomen film is afgerond, maar nog niet uitgebracht. Goldberg en zijn bedrijf willen een voorlopige voorziening die de gedaagden verbiedt om Fast Charlie te distribueren totdat er een beslissing is genomen over de rechten op de credits. De aanklager eist ook een schadevergoeding.

Related posts