Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Joker: Folie à Deux zal zich aan een Coppola-film spiegelen
ONE FROM THE HEART (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Joker: Folie à Deux zal zich aan een Coppola-film spiegelen 

Een van de grootste vraagtekens over wat voor film het zal worden is Joker: Folie à Deux. Voor het vervolg op zijn Oscar-winnende verhaal over de oorsprong van de DC-schurk blies Todd Phillips zijn eigen verhaalformule door te besluiten om er een musical van te maken. Lady Gaga kwam bij de franchise als Harley Quinn terecht, maar verder is er nog maar weinig bekend over hoe Phillips van plan is om muziek in de film te verwerken.


Cinematograaf Lawrence Sher heeft de fans misschien wel een van de eerste grote hints gegeven over de invloeden van de film. Sher, die zowel Joker als Folie à Deux opnam, onthulde onlangs dat hij One from the Heart, de beruchte musical van Francis Ford Coppola als referentiepunt gebruikte.


One From the Heart volgt een jong koppel gespeeld door de onlangs overleden Frederic Forrest en Teri Garr die hun breuk heroverwegen nadat ze een chaotische nacht in Las Vegas hebben doorgebracht met twee nieuwe minnaars. De film was een commerciële flop en bracht minder dan 1 miljoen dollar op met een budget van 26 miljoen dollar.


Joker: Folie à Deux draait vanaf 4 oktober 2024 in de bioscoop.

Related posts