Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Phantom opent 11e Korean Filmfestival in Brussel
PHANTOM (c) THE PR FACTORY
Nieuws

Phantom opent 11e Korean Filmfestival in Brussel 

De 11de editie van het KOREAN FILM FESTIVAL, dat van 27 september tot 5 oktober plaatsvindt in Brussel (BOZAR & GALERIES), nodigt je uit om binnen te stappen in het rijk van “Lights, Camera, Magic!”, waar het scherm veranderd in een portaal naar avontuur, emotie en pure verwondering. De selectie van het festival, die met uiterste zorg en een niet aflatende passie voor verhalen is samengesteld, bestaat uit een reeks adembenemende films die het concept van films als magische plaatsen illustreren. Laat je meeslepen door drama’s die diepe emoties oproepen, beleef spannende avonturen die de wetten van de realiteit tarten en dompel jezelf onder in hartverwarmende verhalen die je tot in het diepst van je ziel raken.

Het festival laat een grote verscheidenheid aan genres zien, die elk een ontsnapping bieden aan de alledaagsheid van het leven.

Daarnaast organiseert CINEMA GALERIES een speciale tentoonstelling ter ere van de 20ste verjaardag van de baanbrekende film Oldboy. Stap binnen in deze buitengewone tentoonstelling en herbeleef het meesterwerk dat een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op de Koreaanse filmwereld. Ontdek het intrigerende verhaal, de visuele genialiteit en de blijvende impact van Oldboy, die het publiek twee decennia later nog steeds weet te boeien.

In lijn met de slogan van het festival, “Lights, Camera, Magic!”, trapt het Korean Film Festival af met de spannende actiefilm Phantom als openingsfilm. Een film met buitengewone sterke acteerprestaties door een stellaire cast, waaronder de uitzonderlijke talenten Park So-dam van Parasite en Park Hae-soo, bekend van zijn meeslepende rol in de wereldwijde hit Squid Game.

Het verhaal speelt zich af in 1933 in Seoul en volgt Phantom, een spion die in de schaduw werkt voor de verzetsgroep Shadow Corps. Om de moordaanslag op de nieuwbenoemde gouverneur-generaal door Schadow Corps te verijdelen, zet hoofdbewaker Kaito een valstrik op om Phantom, die zich verstopt tussen de leden van het Japans koloniaal bestuur, uit te lokken. Vijf mensen worden ervan verdacht Phantom te zijn en worden opgesloten in een afgelegen hotel. Wantrouwen en achterdocht groeit onder hen, met Phantom die het er levend vanaf moet brengen om kameraden te redden en de missie uit te voeren, en degenen die hun onschuld moeten bewijzen. Zal Phantom slagen hierin?

Related posts