Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Meer beschuldigingen over Jonathan Majors duiken op
JONATHAN MAYORS in DEVOTION (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Meer beschuldigingen over Jonathan Majors duiken op 

Het vermeende misbruik van Jonathan Majors gaat veel verder dan zijn recente juridische problemen. Uit een lang onderzoek blijkt dat Majors in minstens twee eerdere relaties misbruik heeft gepleegd, waaronder fysiek misbruik in één relatie. Het onderzoek haalt verhalen aan van meer dan twee dozijn verschillende bronnen, waarbij vrienden van één van Majors’ ex-vriendinnen beweren dat zijn misbruik is geëscaleerd tot het wurgen van zijn vriendin op een gegeven moment. Andere bronnen noemden de relatie die Majors had met een ex-vriendin emotionele marteling.

De advocaat van Majors, Dustin A. Pusch, ontkende deze beweringen namens Majors en noemde de beschuldigingen vals en volledig gebaseerd op geruchten. Zijn juridische team stuurde naar verluidt ook zes getuigenissen naar de onderzoekers van eerdere vrouwen met wie Majors was uitgeweest of met wie hij bevriend was om het karakter van Majors aan te tonen. Na contact met de zes vrouwen, zeiden drie dat ze Majors’ team nooit toestemming hadden gegeven om verklaringen vrij te geven, en een andere zei dat haar verklaring vooraf was geschreven en niet waarheidsgetrouw was.

Jonathan Majors verschijnt op 3 augustus voor de rechter. Marvel zelf heeft nog geen standpunt gegeven over de toekomst van hun nieuwe slechterik.

Related posts